Bestratingen Lambrechts en Gebr. Baptist in Zonhoven zijn uw experts in vloerplaten en verhardingen voor tuin, oprit en terras.

 

Gaat u een nieuwe oprit aanleggen of investeert u in uw droomterras met zicht op de tuin, waar u heerlijk kunt ontspannen? Een terras is immers de plaats waar u tot rust kan komen na een drukke werkdag of waar u tijdens heerlijke zomerdagen tijd doorbrengt met vrienden en familie. Dit plekje in uw tuin is een weerspiegeling van genieten en voor dit stukje oase in uw tuin kunnen wij zorgen. Ook voor kinderen is de tuin een waar speelparadijs! Fietsen, rolschaatsen, skaten en nog veel meer is zoveel leuker op een verharde ondergrond en een must voor iedere kindvriendelijke speelomgeving.

 

Bestratingen Lambrechts werd door Raf Lambrechts opgericht in 2009 en door zijn ervaring en expertise in deze branche heeft hij reeds tal van projecten gerealiseerd. Als expert in bestratingswerken waaronder het plaatsen van vloerplaten, klinkerwerken en megategels voor oprit, tuin en terras staat hij samen met Jo Baptist garant voor een kwalitatief eindresultaat naar uw wens. Uw ontwerp? Zij kijken ernaar met een geoefend oog en geven raad waar nodig. Ook indien u nog geen ontwerp heeft, zorgen zij samen voor een ontwerp op maat.

‘Met vakmanschap en de beste materialen plaatsen we duurzaam uw verhardingen. Ons machinepark voorziet ons van krachtige materialen om probleemloos het zwaarste werk te kunnen verrichten.’

 

Wilt u meer weten of gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.